avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare uscatorie in apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare uscatorie in apartament

Buna!
Am o dilema
Recent un amic a achizitionat o uscatorie cu o suprafata de 12 mp si doreste sa ii atribuie un numar postal si mai mult de atat sa o transforme legal in apartament. Mai precis doreste ca respectiva unitate sa figureze in cartea funciara ca si apartament.
Solutii?
Cel mai recent răspuns: bia66 , utilizator 09:56, 16 Februarie 2012
A cumparat sau a inchiriat?
Precizati concret modalitatea de achizitionare, pentru ca legal,spatiul mentionat reprezinta parte comuna,,care poate fi instrainata numai prin acordul tuturor proprietarilor ,care sa isi asume responsabilitatea cesionarii cotei parte indivize
Art 11 (2) din L nr 230/2007 Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari
Am si eu aceeasi intrebare in legatura cu uscatoria unui prieten;suprafata uscatoriei este de 18 mp; a cumprat uscatoria cu acordul tuturor vecinilor; doreste sa ii atribuie un numar postal si sa o transforme legal in apartament; imi spuneti ve rog ce variante are pentru a reusi acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare uscatorie in bloc avoovi avoovi Salut. Cu ceva ani in urma am cumparat uscatoria de pe palier, alaturata garsonierei mele. Am intocmit chitante olografe de vanzare cumparare cu absolut toti ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza Gheorghe-Traian Gheorghe-Traian Este posibil ca apartamente cu aceeasi suprafata, pe aceeasi scara de bloc, de pe acelasi nivel, sa aiba cote indivize diferite? Se motiveaza ca unul din ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea uscatoriei ??? zoldisti zoldisti Buna. Poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii in acest caz? Doresc achizitionarea uscatoriei din scara blocului, si din 20 de apartamente 1 singur ... (vezi toată discuția)