avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie contructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie contructie

Buna! Am un teren pe care sunt situate doua corpuri principale, 2 cocini si 1 cotet si doresc sa transform spatiul respectiv ( de locuit) in spatiu comercial. Insa pentru aceasta as dori sa schimb destinatia ccocinilor si a cotelui.
Cum as putea sa fac acest lucru?
Este necesara implicarea unei firme de cadastru? Daca da, ce tip de lucrare as putea sa le cer sa efectueze?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Najed , utilizator 11:57, 11 Ianuarie 2010
Najed a scris:
Am un teren pe care sunt situate doua corpuri principale, 2 cocini si 1 cotet si doresc sa transform spatiul respectiv ( de locuit) in spatiu comercial. Insa pentru aceasta as dori sa schimb destinatia ccocinilor si a cotelui.
Cum as putea sa fac acest lucru? Este necesara implicarea unei firme de cadastru? Daca da, ce tip de lucrare as putea sa le cer sa efectueze?

Buna ziua,
Problema nu este de cadastru ci de a obtine de la Primaria teritoriala un Certificat de urbanism si ulterior o Autorizatie de construire (pentru modificari, amenajari, etc.).
Cu stima,
Multumesc pentru promptitudine.
Insa pentru inscrierea in cartea funciara pentru modificarea adusa constructiilor in privinta destinatiei este necesar sa apelez la o firma de cadastru?
In prezent am cateva planuri care contin constructiile respective si in cartea funciara apar ca fiind cotete si cocini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei unui imobil? CAMGZN CAMGZN [b]Buna ziua[/b]. [b]CE TREBUIE FACUT[/b] pentru a schimba destinatia unui imobil care acum figureaza la fisc ca <spatiu comercial> pentru care ni s-a ... (vezi toată discuția)
Acte cadastru xxx_paulll xxx_paulll Buna seara.Dorec sa cumpar o casa prin programul \\"Prima Casa\\",dar nu mi-ai fost acceptate actele deoarece casa pe care o vreau,in cadastru,autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)