avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate TIBERIU K

Activitate TIBERIU K

multumesc
B seara! problema este ca am fost dat in judecata de o persoana cu care am facut o intelegere scrisa (arvuna)asupra unui imobil(garaj) unde am primit o parte din bani si urma ca la o data anume sa primesc si diferenta....problema este ca individul nu mai vrea garajul dar vrea banii inapoi (fapt ptr care am fost dat in judecata am primit hartiile ptr intampinare) ..ce este de facut si care ar fii finalitatea?...ms
Răspuns la discuția scutire impozit auto
..corect..dar ma refeream la taxele locale...ANAF+ul calculeaya taxa de timbru(nu este cazul)
..persoanele cu handicap grad1,daca dobindesc o masina sunt scutite de impozitul anual?...ms
Buna seara!Vreau sa cumpar o masina, adusa din Anglia de o persoana din Romania.Puteti sa/mi spuneti ce acte ar trebui sa aiba masina ca sa o inscriu in RO.Va multumesc!
Discuție asigurare auto
Am sa cumpar o masina din alt judet=D> are asig expirata(RCA)CUM AR FII MAI BINE SA FAC ASIG PE NUMELE MEU SAU AL FOSTULUI PROPRIETAR..MULTUMESC!!!
Răspuns la discuția ACT VANVARE_CUMPARARE AUTO
deci ..am scos-o la liman.... MULTUMESC!
obligativitatea se anuleaza daca fac un contr de vanz -cump cu ziua de azi(corect)ma duc la fisc si inregistrez masina,(corect)....nu mai apuc sa fac schmbare de talon ptr ca maine vand masina(talonul si cartea masinii sunt pe vechiul proprietar...INTREBARE: obtin de la fisc stampila pe fisa masinii cand o revand(fara a fii in acte proprietar)apropos nu era aciditate ...doar o nemultumire.VA MULTUMESC!
cine a mentionat de anul 2008?.....(ramai un.... utilizator ...este mai bine crede-ma)
masina nu a fost radiata,este cu impozitul la zi,dc sa inmariculez masina pe numele meu impozitul eu il platesc care este neajunsul problemei?Multumesc!!(dam sfaturi doar asa sa ne aflam in traba sau...ce)