Sunt si eu un bugetar cu un salar "nesimtit", pana in Decembrie aveam salar de incadrare de 731 lei la care se mai adaugau ceva sporuri si din care mi se taia 25%, din Ianuarie 2011 salarul de incadrare mi-a scazut la 630. Din cate stiu eu din Ianuarie 2011 salarul minim pe economie este de 670 lei, intrebarea mea este daca este posibil ca salarul de incadrare sa fie mai mic decat salarul minim pe economie?
Buna seara,
Sunt angajat din 2005 ca tehnician in laboratorul de rezistenta materialelor, la o universitate.Cand m-am angajat, am dat examen pt acest post, acum de o saptamana, am fost transferat la departamentul IT, fara sa fiu intrebat, fara nimic, printr-o hotarare a biroului senatului.Intrebarea mea este: chiar se poate a fiu asa transferat unde vor ei, nu am nici o lege de partea mea?
Va multumesc!
buna, am si eu o problema, locuiesc impreuna cu prietena mea si cu mama mea intr-o casa cu 3 camere, baie, bucatarie. datorita mai multor certuri mama mi-a zis sa plec din casa ei! intrebarea mea este: legal are voie sa ma dea afara din casa? daca nu, care este legea care imi confera dreptul de a locuii in continuare?
va multumesc!