buna ziua,luni am pus un colet la posta pentru o persoana din nigeria care trebuia sa imi puna banii in contul paypal,dar aceea persoana a facut un mail exact ca cei de la paypal si ma pacalit,eu i-am trimis coletul dar banii nu i-am primit,va rog ajutatima ce e de facut,,la cine sa apelez..eu am dovada ca am pus coletul la posta si ca nu am primit nici un ban in contul de paypal.va rog ajutatima..:(
buna..am fost sa fac cererea pentru copie..dar am fost anuntata ca nu o mai gasesete in arhiva primariei....dar cum am mai zis eu am stampila pusa ca s-a platit autorizatia de constructie..clar este si proiectul facut..mie imi trebuie autorizatia pentru intabularea casei.acum puteti sa imi spuneti ce e de facut?mie nu mi se pare corect ca sa mai platesc odata sa imi dea ceva la manca ca am avut autorizatie...
am uitat sa specific ca intabularea nu sa facut deoarece nu avea acoperisul terminat
va multumesc
buna am si eu o problema...soacra mea nu are casa intabulata..cand s-a dus la primarie sa faca demersul..a constata ca dom. arhitect si mai un domn i-a cerut o suma imensa de bani,,nu e asta probelma..cand am cerut actele sa merg la alt arhitec am constatat ca nu are autorizatia de constructie...am fost la primarie sa o cer iar din nou s-a cerut o suma imensa,,tin sa constat ca ea a platit cand s-a construit casa pt autorizatie doar ca s-a pierdut,,iar cei de la primarie au zis ca nu o mai gaseste in arhiva..dar ea are aceea stampila care demonstreaza ca a platit odata pt autorizatie..au dreptul ca sa mai ceara a doua oara o suma imensa de bani pt ai da ceva la manca ca are autorizatie?mie imi trebuie autorizatia pentru intabulare si bransare la curentul electric.va rog sa imi raspundeti si mie,
multumesc anticipat
puteti sa imi calculati daca as putea beneficia de concediu CIC va rog. sunt angajata din 19 octombrie 2009 si ar trebui sa nasc in 25 iunie 2010.daca nu mias lua concediu de lauzie decat e minimu?va rog daca puteti sa imi calculati
si in cazul meu daca eu mam angajat pe 19 octombrie si prin 25 iunie ar trebui sa nasc as putea sa beneficiez de cei 2 ani?am intels ca daca imi platesc cotizarea sanatati in cele 9 luni nelucrate as putea sa beneficiez sau ce e de facut?va multumesc mult pentru raspunsuri
stiu ca suna aiurea ce intreb acum dar sunt pt prima data insarcinata si pana acum nu am mai avut legatura cu concediu de maternitate si cu concediu CIC. imi puteti spune va rog in ce consta fiecare :D va multumesc:(
inainte sa ma angajez unde lucrez acum am lucrat in alta parte,dar am facut o pauza de aproximativ 9 luni.ce vreau eu sa stiu e ca daca as dori sa imi platesc sanatatea pe cele 9 luni care leam stat acasa pot sa beneficiez de prenatal?acum la locul nou de munca am 4 luni lucrate si eu sunt gravida in luna a 3 daca as platit cele 9 luni state acasa as reusi sa intru in prenatal?poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns