firma la care lucrez vrea sa ma tranfere in alt departament pe aceeiasi functie si acelasi salar,dar cu un volum mult mai mare de munca.astfel as fi nevoita sa intru in concediu medical pentru ca sunt insarcinata si nu asvrea sa am probleme cu sarcina.
poate sa ma transfere la alta sectie fara acordul meu?
firma la care lucrez a hatarat sa bage o parte din personal in somaj tehnic prin rotatie un anumit numar de zile.pana la urma eu am avut 12 zile din luna oct,toata luna nov si dec.din ianuarie si-a suspendat activitatea timp de o luna(pana pe 10 febr).in acest timp ni s-au dat zilele de concediu ce ne-au mai ramas,urmand a se da recuperari pana la reluarea activitatii.
in timpul somajului tehnic noi am muncit la program normal altfel riscam sa plecam in somaj.eu de sarbatorile de iarna am refuzat sa ma mai duc,drept urmare nu mi se mai dau recuperari(pt ca am fost in somaj tehnic)si mi s-a zis sa completez cu concediu fara plata.
eu sunt insarcinata in 3 luni si concediu fara plata ar duce la pierderea indemnizatiei.
ce pot sa fac?
multumesc!
daca firma are activitatea suspendata pe o perioada de aproximativ o luna poate sa dea obligatoriu concediu fara plata, on cazul meu, eu fiind gravida si am anuntata firma.