avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

daca firma are activitatea suspendata pe o perioada de aproximativ o luna poate sa dea obligatoriu concediu fara plata, on cazul meu, eu fiind gravida si am anuntata firma.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 10:13, 14 Ianuarie 2010
Concediul fara plata se acorda doar la cererea dvs., nu la initiativa angajatorului. Daca nu semnati cererea de concediu, nu au ce va face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rentoarcere la locul de munca dupa concediu de crestere copil elkecri elkecri Buna ziua, In 28 noiembrie ar trebui sa ma intorc la munca dupa 2 ani de concediu de crestere copil dar firma la care am lucrat inainte cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Este legal? anany anany La sfarsitul lunii ianuarie sotul meu a fost instiintat telefonic de administratorul magazinului unde lucreaza ca trebuie sa intre in concediu de odihna 2 ... (vezi toată discuția)
Modificarile aduse codului muncii afecteaza legislatia referitoare la concediul de crestere a copilului pana la 2 ani? kamytza01 kamytza01 Buna ziua! Numele meu e Camelia si am un baietel care pe 3 iulie 2011 implineste 2 ani si se termina concediul de crestere, insa acum sint din nou insarcinata ... (vezi toată discuția)