avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

firma la care lucrez vrea sa ma tranfere in alt departament pe aceeiasi functie si acelasi salar,dar cu un volum mult mai mare de munca.astfel as fi nevoita sa intru in concediu medical pentru ca sunt insarcinata si nu asvrea sa am probleme cu sarcina.
poate sa ma transfere la alta sectie fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 22:04, 12 Februarie 2010
logic nu, dar poate aveti si fisa postului, unde aveti precizat departamentul de care apartinenti si va puteti folosi de acest lucru, dar altfel nu aveti cum demonstra. Plus ca daca sunteti insarcinata si cond unde vor sa va transfere sunt mai grele ptr dvs puteti face adresa scrisa dir gen/ managerului unde sa-i precizati aceste aspecte si puteti anunta si Inspectoratul Teritorial de Munca -depart de sanatate si securitate al muncii.Femeile insarcinate au lege speciala prin care sunt protejate la locul de munca. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare sarcini angajat@corporatie Maria9212 Maria9212 Buna ziua, Recent, compania multinationala la care lucrez se confrunta cu mai multe probleme de management intern. Unele departamente primesc mariri de ... (vezi toată discuția)
Angajat si concediat dupa 3 zile cu art.65 alin.1 savulescu_bogdan savulescu_bogdan Buna ziua, Doresc sa stiu daca am vreun temei legal sa contest aceasta concediere. D.p.d.v moral, etc Multumesc. (vezi toată discuția)
Protectia gravidei la locul de munca andrutza_bc andrutza_bc Buna ziua! Sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca exista sanse reale ca sa nu fiu data afara de la locul de munca, precizez ca lucrez in ... (vezi toată discuția)