Ma intereseaza amanunte despre inaltarea unei case vechi (prin mansardare) daca se poate realiza si daca sunt niste reguli de baza (unde as putea citii?) tinand cont ca este foarte aproape de casa din vecini 40-50 cm de la gard....si doar 6-7 metri de la casa. Prin mansardare ar umbri in permanenta curtea si ar creea un disconfort ..
Buna ziua.
Sunt asistent maternal de profesie si am in ingrijire doi copii . Sunt insarcinata in 6 luni si as dorii sa intreb ce pot sa fac sa pastrez copii care ii am in ingrijire si sa nu imi iau concediul de maternitate.
Ce beneficii petru cresterea copilului as avea?
am un aparament cu 3 camere inchiriat unei farmacii.la 1 iulie expira contractul de inchiriere.doresc sa stiu cu cine trebuie sa iau legatura pentru a scoate firma din apartamentul meu la acea data?sunt in urma cu plata chiriei si vreau sa schimb inchizatorile si sa ii dau marfa din apartament doar la platirea integrala a chiriei.
pot face acest lucru?
va multumesc pentru raspunsuri.
locuim intr-o casa cu 3 camere, doua bai si bucatarie comuna...cu 2 intrari
am investit in mod special in 2 din camere si o baie care este constructie proprie.
avem intabulat casa ,jumate pe numele sotului si jumate pe socrul.
ma interesa daca in continuare putem dobandii acea parte din casa in care am investit mai mult chiar daca ar insemna sa renunt la bucatarie...si sa facem alta.
Da, expertul este obligat sa convoace partile litigante, si daca aceste se inteleg poate forma o varianta a conventiei iar in cazul in care partile nu se inteleg va propune una sau mai multe variante de lotizare si atribuire.