avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchiriere finalizata.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchiriere finalizata.

am un aparament cu 3 camere inchiriat unei farmacii.la 1 iulie expira contractul de inchiriere.doresc sa stiu cu cine trebuie sa iau legatura pentru a scoate firma din apartamentul meu la acea data?sunt in urma cu plata chiriei si vreau sa schimb inchizatorile si sa ii dau marfa din apartament doar la platirea integrala a chiriei.
pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:57, 22 Iunie 2010
puteti sa le faceti o notificare in acest sens.
vedeti daca vor parasi sau nu imobilul.
daca nu il parasesc nu va ramane decat variata de a ii actiona in judecata.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fortata gimmy68 gimmy68 Am o problema grava si as dori cateva lamuriri in legatura cu evacuarea fortata. Din apartamentul detinut de parintii mei ,dupa decesul mamei mele am ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract de comodat fastbusinessimpex fastbusinessimpex Buna ziua,poate ma ajuta cineva de specialitate, cum sa rezolv problema pe care o am. Multumesc anticipat! In 2005 am divortat de sotul meu printrun ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine, in instanta, banii datorati de chirias? adrian_81 adrian_81 Buna ziua, am inchiriat un apartament unei persoane juridice, cu contract inregistrat la ANAF Contractul a expirat, dar cei care au inchiriat, m-ai au sa ... (vezi toată discuția)