Multumesc mult,numai bine va doresc :luck:
Buna ziua,am si eu o aintrebare:
Acum 10 ani am inchiriat uscatoria din scara blocului unde locuiam cu parintii mei.Cand am incheiat contractul,pe vremea aceea era prin circa financiara,am luat semnaturi de la majoritatea locatarilor.Contractul a fost incheiat pe termen de 5 ani,apoi,dupa expirare,a intervenit intelegerea tacita,adica eu plateam in continuare chirie,intretinere,fonduri reparatii si tot ce platea si un proprietar(cu toate ca astea nu erau stipulate in contract)iar asociatia mi-a dat voie sa locuiesc in continuare.Acum,vreau sa prelungesc contractul,membrii comitetului sunt deacord,dar vreau sa stiu ptr linistea mea daca pentru prelungire de contract mai este nevoie de semnaturile locatarilor.
Mentionez ca eu am facut modificari de confort,in sensul ca am tras apa de la vecinul de jos,gaze,am facut camera de baie ca nu era,curent pentru prize,etc.Va multumesc anticipat de ptr raspuns
Am uitat sa specific,dar suntem in proces cuu acea persoana,s-a ajuns la faza de expertiza,dar pana la finalizare noi trebuie sa platim acea datorie,pentru ca Radetul ne-a comunicat ca nu fostului admin a furnizat apa calda si caldura,ci asociatiei.NU MAI INTELEG,nu mai stiu cum sa facem,numai sa fie bine!:help:
Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Locuiesc intr-un bloc cu mari probleme,dar cea mai grava dintre ele este o datorie veche la Radet,datorie ce o avem din cauza fostului administrator,care nu a platit facturile aprox 2 ani.Dupa ce am reusit sa il schimbam,afland ce a facut,in urma unui proces intentat de Radet catre noi,am fost nevoiti sa facem o esalonare de plata.Problema este ca nu toti locatarii vor sa plateasca aceasta rata lunara,mai sunt 4 luni si 18 si se termina termenul esalonarii si ei tot nu vor sa plateasca pe motiv ca au mai platit odata!
As dori sa stiu daca asoc de propr ii poate da in judecata pe acest motiv,sa poata recupera acea restanta de la ei si ce acte trebuiesc duse la tribunal.
Va multumesc anticipat
in luna sept ne-am infiintat in asociatie de proprietari,iar fosta casiera ne spunea ca numai cand ne infiintam o sa predea actele,dar nici acum nu o face.Eu am dat la verificat intreaga mea gestiune(am angajat un cenzor),tocmai sa dovedesc ca nu am facut falsuri sau fraude in acesti 2 ani.Oricum,ideea cu politistul de sector este fff buna
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt casiera la o scara de bloc de 2 ani.Eu am luat gestiunea de la zero,fosta casiera refuzand si in ziua de azi sa ne predea actele si soldul casei.Mentionez ca si eu si fosta casiera locuim in aceeasi scara,respectiv scara la care incasez.Cum procedam sa intram in posesia actelor si a soldului de casa,tinand cont ca si aseara,in urma unei discutii,dansa refuza?Va multumesc anticipat