avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... predarea gestiunii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

predarea gestiunii

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt casiera la o scara de bloc de 2 ani.Eu am luat gestiunea de la zero,fosta casiera refuzand si in ziua de azi sa ne predea actele si soldul casei.Mentionez ca si eu si fosta casiera locuim in aceeasi scara,respectiv scara la care incasez.Cum procedam sa intram in posesia actelor si a soldului de casa,tinand cont ca si aseara,in urma unei discutii,dansa refuza?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: maria_gorgan , utilizator 11:39, 15 Ianuarie 2010
Pai daca au trecut numai 2 ani, nu este nici-o problema... Lasati sa mai treaca 2-3 ani si atunci conducerea as. prop. cred ca vor lua masurile necesare.
Lasand gluma la o parte, daca aveti comisie de cenzori si com. ex., acestia s-au sesizat de problema? Cum puteti functiona in asemenea conditii?
Daca as. prop. este mica si nu aveti probleme cu furnizorii, inseamna ca per total lucrurile nu stau chiar rau, insa nu este normal ce se intampla la dvs. Repet, dvs. sau comisia de cenzori ati facut vre-o data o situatie financiara a asociatiei?
Eu cred ca acolo aveti oarece "frictiuni" locale care nu au ce cauta in activitatea as. Fosta casiera sa renunte la orgoliile ranite si sa faca bine sa-si predea gestiunea. Poate o stimulati cu o reclamatie la politistul de proximitate (presedintele trebuie sa faca aceasta sesizare) si cred ca lucrurile vor reveni la normal.
in luna sept ne-am infiintat in asociatie de proprietari,iar fosta casiera ne spunea ca numai cand ne infiintam o sa predea actele,dar nici acum nu o face.Eu am dat la verificat intreaga mea gestiune(am angajat un cenzor),tocmai sa dovedesc ca nu am facut falsuri sau fraude in acesti 2 ani.Oricum,ideea cu politistul de sector este fff buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sint actele castelanul castelanul care sint actele care fac obiectul transferului de gestiune de la un adm la altul?adica in practica se tin toate actele de care se vorbeste in lege?este legala ... (vezi toată discuția)
Preluare casierie asociatie de proprietari ponomina ponomina Buna ziua! Intentionez sa preiau functia de casier in blocul in care locuiesc. Calculul intretinerii este facut de catre o firma cu care exista contract, dar ... (vezi toată discuția)
Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)