avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate anastaszia

Activitate anastaszia

daca o persoana este incadrata ca si personal contractual dar ca si inspector de specialitate . dupa 2 ani de zile nu poate sa treaca pe alta treapta de incadrare doar daca este functionar public ? atunci cum poate personalul contractual sa avanseze pe trapta ierarhica ???
Răspuns la discuția titlu proprietate
Va multumesc frumos .
ce inseamna DE pe un titlu de proprietare . am vecini la N-S- E- V iar un vecin este DE ?????????????????
Răspuns la discuția Legea 18 si legea 247
buna ziua . azi m-am decis sa mai depun inca o petitie la prefectura deoarece cele 30 zile au fost cu mult depasite .
"CÃTRE: COMISIA JUDEŢEANÃ HARGHITA DE FOND FUNCIAR
DOMNULE PREªEDINTE
AL COMISIEI JUDEŢENE HARGHITA DE FOND FUNCIAR
Subsemnata, …………., domiciliată în………….., contestatoare conform Contestaţiei înregistrată la Comisia locală de fond funciar a municipiului Miercurea – Ciuc sub nr……………., având în vedere faptul că, nu aţi soluţionat contestaţia depusă de mine printr-o hotărâre, în termenul defipt de lege, de maxim 30 de zile, conform dispoziţiilor imperative ale art. 53 alin. (1) raportat la art. 51 din Legea nr. 18/1991, republicată, modificată şi completată, raportate la dispoziţiile imperative ale art. 27 alin. (7) din Regulamentul aprobat prin HG nr. 890/2005, precum şi, având în vedere faptul că, în România “jurisdicţiile administrative speciale sunt facultative şi gratuite” iar, în cazul nerespectării termenului defipt prin lege de către organul administrativ-jurisdicţional, acest lucru se interpretează ca şi fiind un refuz de soluţionare a contestaţiei, conform art. 2 alin. (2) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, astept un raspuns pentru a putea stii in viitorul apropiat la ce forum sa ma adresez pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor solicitate .
Asigurându-vă de întreaga şi deplina mea consideraţie,
11.05. 2010 ………………
Cu stimă,
DOMNULUI PREªEDINTE AL COMISIEI JUDEŢENE HARGHITA
DE FOND FUNCIAR"
CE POT SA FAC !!!! Sa mai astept dar cat mai pot sa astept de ani de zile tot astept sau sa depun " formulez următoarea NOTIFICARE asupra faptului că, prin aceasta înţeleg să renunţ la jurisdicţia administrativă specială şi să învestestesc direct instanţa specializată de fond funciar cu soluţionarea, atât a contestaţiei, cât şi, a cererii mele de reconstituire a dreptului de proprietate asupra terenurilor solicitate. Daca formulez fraza de mai sus inseamna ca trebuie sa merg in instanta ? Cat ma costa sa merg in instanta ? Nu stiu daca imi permit asa ceva .
Discuție analize - sofer
Pot sa imi fac analizele pentru scoala de soferi in alt judet ? Locuiesc in Miercurea Ciuc unde analizele ajung pana la 200 iar in Sfantul Gheorghe am inteles ca sunt la jumate de pret . Mi se accepta analizele ?
pot sa merg sa consult registru agricol la primarie ? trebuie sa ma inscriu in audienta ? ma poate impiedica cei de la primarie sa nu ma lase sa consult registru avand in vedere ca mi-au dat un raspuns nefavorabil mie si mai am 3 zile sa le contest decizia lor ?
raspunsul primariei este tardiv pentru ca un teren este amplasat pe o cariera de piatra iar altele se afla in zone unde s-ar putea construi cartier de case. dar ei mizeaza pe faptul ca eu nu fac nimic trece timpul si se pierde urma pamantului . trist pt noi cei care suntem in necunostiinta de cauza dar si noroc ca mai gasim un sfat aici pe net . va multumesc mult .
atunci trebuie sa merg la un avocat care sa atace in tribunal aceea decizie a primariei . multumesc am sa incerc sa vorbesc cu cineva .
referitor legea 18 si legea 247
bunica mea a depus cereri in 1998 . in 2002 ea a murit . in 2005 am depus alte cereri pentru revenducare trenuri . nu am primit decat raspunsuri evazive cum ca mai trebuie ceva harti la dosar . am depus si acele acte . am depus harti . acte ce aveam . nu am primit nici un raspuns . in 2008 am depus iar o cerere de revenire . nu am primit nici un raspuns pana acum 2 zile . cand ma instinteasza ca mi s-au respins toare cererile depuse pe motive neintemeiate . si totasl pe langa ce am cerut eu in cerere . problema e ca nu stiu ce sa fac cum sa formulez un raspuns . primaria avea termen de 30 zile sa imi raspunda de cerere ceea ce nu au respuctat niciodata dar ei mi-au dat termen de 10 zile sa le contest decizia . ajutati-ma cvumva va rog