avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... analize - sofer
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

analize - sofer

Pot sa imi fac analizele pentru scoala de soferi in alt judet ? Locuiesc in Miercurea Ciuc unde analizele ajung pana la 200 iar in Sfantul Gheorghe am inteles ca sunt la jumate de pret . Mi se accepta analizele ?
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 14:17, 2 Februarie 2010
Analizele pentru Fisa Medicala se pot face in orice localitate. La dosarul personal este acceptata Fisa Medicala inchisa de un medic" apt medical" conducere auto.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi si examenul Just-drept Just-drept Doi soti locuiesc in mediu rural,unde locuiesc.Sotia e cadru didactic,la scoala unde locuiesc. Ei locuiesc cu mutatie flotat in zona rurala,din judetul X,dar ... (vezi toată discuția)
Info redobandire permis auto drakestorm drakestorm mia fost anulat permisul . acum a trecut 1 an de la sentinta finala ... vreau sa stiu daca ma trebuie sa fac dinou scoala de soferi sau pot sa ma duc asa (am ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa redobandesc permisul auto? fany74 fany74 Am fost judecat pentru conducere sub influenta alcolului,mi sa dat sentinta si dra avocat mia spus ca pot da din nou la scoala de soferi peste 1 an de la ... (vezi toată discuția)