avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... registru agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

registru agricol

pot sa merg sa consult registru agricol la primarie ? trebuie sa ma inscriu in audienta ? ma poate impiedica cei de la primarie sa nu ma lase sa consult registru avand in vedere ca mi-au dat un raspuns nefavorabil mie si mai am 3 zile sa le contest decizia lor ?
Cel mai recent răspuns: nicnar , utilizator 14:52, 6 Februarie 2012
da, puteti consulta registrul agricol, fara nici un fel de programare la audienta.In cazul in care nu sunteti lasata sa o faceti, mergeti in audienta la primar.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:

Da,este un document PUBLIC,si se poate consulta,chiar fiind nevoie si de o .. inscriere!Este dreptul dv si daca va cer,depuneti o cerere pe baza legii 544/2001!
Fiti fara grija ca nu sunt atat de nestiutori,caci altfel,aveti calea reclamatiei la PREFECTURA !
:bow::rtfm::closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare registru agricol popc popc Buna ziua, De catva timp ma chinui sa intabulez un teren, dar am intampinat urmatoarea problema. Cu terenul in cauza a fost improprietarit bunicul meu in ... (vezi toată discuția)
Dosar retrocedare Alynamycina Alynamycina Buna Ziua, As dori sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru a depune un dosar de retrocedare. Multumesc anticipat, O zi buna (vezi toată discuția)
Doua titluri de proprietate pe acelasi teren talmaciuangela talmaciuangela Buna ziua. Cu speranta ca imi puteti da un raspuns va relatez situatia mea. Am mostenit prin certificat de mostenitor( in urma dezbaterii mostenirii), o ... (vezi toată discuția)