avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual

daca o persoana este incadrata ca si personal contractual dar ca si inspector de specialitate . dupa 2 ani de zile nu poate sa treaca pe alta treapta de incadrare doar daca este functionar public ? atunci cum poate personalul contractual sa avanseze pe trapta ierarhica ???
Cel mai recent răspuns: anastaszia , utilizator 10:13, 16 August 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionari publici madalina.lacatus madalina.lacatus Buna seara , numele meu este Madalina si am si eu o intrebare legata de salarizare.Sunt inspector 1A pe baza de -contract de munca in cadrul unei primarii iar ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional iul1234 iul1234 buna ziua, din septembrie 2016 am fost angajat pe un post de inspector debutant contractual in cadrul unei primarii. intrebare e cand trebuie sa fiu avansat in ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie de studii OldMann OldMann Poate v-ati mai confruntat cu astfel de situatii, cand un angajat cu studii superioare pe specializarea pe care este angajat, in domeniul administratiei ... (vezi toată discuția)