In data de 08.o7.1991 am fost incadrat cu carte de munca la o SOCIETATE COMERCIALA , pana in 23.03. 2005, cand m-am angjat la CORPUL GARDIENILOR PUBLICI CALARASI , ulterior s-a numit POLITIA COMUNITARA CALARASI. In data de 01.10.2010 am fost numit in functie publica . In iulie 2010 am absolvit Facultatea de Drept cu diploma de licenta la Universitatea TITU MAIORESCU din BUCURESTI . La 01.01.2011 a urmat transformarea , reorganizare sau preluarii ,deoarece nu stiu ce proceduri au urmat ,din POLITIE COMUNITARA in POLITIE LOCALA . Mentionez ca sotia si cei doi copii ii am in intretinere la deducere personala .
1). Ce grad profesional ,ce gradatie ,cate clase si ce salariu de incadrare ar fi trebuit sa il am ?
2). Daca la data reorganizarii sau transformarii mai exact la 01.01.2011, actualmente POLITIA LOCALA ,SERVICIUL R.U. era obligata sa ma promoveze in clasa , sa informeze agentia cu privire la modificarile aferente ,referitoare la promovarea in clasa in urma absolviri studiilor superioare de lunga durata .
Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa proprietatea mea exista un teren de 212 m rezultand din C.F.,dar cu un titlu de proprietate de 236 m . Dupa achizitionarea imobilului am desfiintat gardul ce delimita cele doua proprietati ,dar lasand cele doua puncte ce delimitau suprafetele ,cu gandul de al inlocui .Numitul D.A.proprietar al acestui teren intravilan a desfiintat unul din punctele ce delimitau suprafetele ,si ma dat in judecata pentru granituire si revendicare imobiliara . D.A. a intocmit C.F.in anul 2006 iar a mea in 2008 in ce lege sau articol pot sa ma informez ? Mai mentionez ca in anul 2008 D.A. a vandut acest teren cu suprafata de 212 m si dupa aproximativ trei luni l-a rascumparat .
Se tine cont de ambele carti funciare ?
Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa proprietatea mea exista un teren de 212 m rezultand din C.F.,dar cu un titlu de proprietate de 236 m . Dupa achizitionarea imobilului am desfiintat gardul ce delimita cele doua proprietati ,dar lasand cele doua puncte ce delimitau suprafetele ,cu gandul de al inlocui .Numitul D.A.proprietar al acestui teren intravilan a desfiintat unul din punctele ce delimitau suprafetele ,si ma dat in judecata pentru granituire si revendicare imobiliara . Mai mentionez ca D.A. a intocmit C.F.in anul 2006iar a mea in 2008 in ce lege sau articol pot sa ma informez