avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa proprietatea mea exista un teren de 212 m rezultand din C.F.,dar cu un titlu de proprietate de 236 m . Dupa achizitionarea imobilului am desfiintat gardul ce delimita cele doua proprietati ,dar lasand cele doua puncte ce delimitau suprafetele ,cu gandul de al inlocui .Numitul D.A.proprietar al acestui teren intravilan a desfiintat unul din punctele ce delimitau suprafetele ,si ma dat in judecata pentru granituire si revendicare imobiliara . Mai mentionez ca D.A. a intocmit C.F.in anul 2006iar a mea in 2008 in ce lege sau articol pot sa ma informez
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
constantin florin, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 12:57, 20 Ianuarie 2010
Ramane sa stabileasca instanta adevarul daca vecinul va da in judecata, urmand sa adiministrati acel probatoriu care sa va dea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire si revendicare imobiliara constantin florin constantin florin Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa ... (vezi toată discuția)
Desfiintare delimitare a doua proprietati irina16 irina16 Am la tara o proprietate compusa din casa+ teren de 2000 mp, pe care am cumparat-o ingradita. Vecina a demolat, fara ca macar sa ma anunte, gardul care ... (vezi toată discuția)
Intabulare gresita miki68 miki68 Buna seara O suprafata de teren de 1200 m2 este achizionata de 2 persoane pe chitanta de mana, revenind 600 m2 pentru fiecare. Una din suprafete este girata ... (vezi toată discuția)