Multumesc mult pentru raspunsuri dar as dori daca puteti sa-mi dati niste lamuriri sau puncte de vedere strict la articolul pus în discutie, respectiv art.52(1) litera d) din Codul Muncii.
Mii de multumiri
Perfect dar cum înregistrez în Revisal detaşarea coroborată cu suspendarea.
Consider ca detaşarea nu poate fi modificare a locului de muncă pentru angajat şi suspendarea de raport de munca pentru angajator.Aici e dilema mea.
Conform art.52(1) litera d) din Codul Muncii, contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului pe perioada detaşării
Detaşarea este o modificare a contractului de muncă, respectiv modificarea locului de muncă iar suspendarea contractului de munca are ca efect suspendarea prestării muncii de către salariat şi a plaţii drepturilor de natura salarială de catre angajator.INTRBAREA mea este in care dintre cazuri sau în ce condiţii angajatorul poate suspenda contractul individual de munca al angajatului pe perioada detaşării acestuia?
Mulţumesc mult
Tatal meu a decedat in anul 1994 iar mama in anul 2000. Suntem 3 surori.Nu avem nici un fel de discuţii divergente referitoare la mostenire, o casa în oras cu un teren de 600mp plus 7 ha de teren arabil.Nu am facut succesiunea din neglijenta şi din lipsa de timp.Ne-am hotarât sa facem acest lucru pentru a intra în normalitate.Mentionez ca sunt platite la zi toate impozitele.Am rugamintea să- mi dati un sfat referitor la modul în care trebuie sa procedam pentru a clarifica aceasta problema.
Multumesc mult
Sunt absolvent al Universităţii Bucuresti.In perioada 2002-2004 am urmat un master la o universitate din Paris, Franta. In aceasta perioada si pâna în 2007 am lucrat in baza unor contracte de munca pe perioada determinata si cu timp partial de munca în baza carora mi-au fost eliberate Adeverinte de munca.
Am fost incadrat ca asistent pedagogic la International Scool of France, Responsabil cafenea, AFASEC Maisons Laffite, Franţa si director de magazin la XS Arena Cybercafe Paris.Activitatea astfel desfasurata ar fi de 2 ani si patru luni.Doresc sa ocup un post în administaţia publica, post având ca cerintă vechime in munca , în specialitate pe studii superioare de 2 ani.Doresc sa-mi dati un sfat cum sa procedez pentru recunoasterea la noi în tară a acestei perioade.
Multumesc mult