avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate MariaV

Activitate MariaV

Răspuns la discuția fond funciar
Multumesc mult.

Răspuns la discuția Proprietar pamant
in acceasi situatie este si casa buniciilor la care nu s-a facut succesiune iar casa este inca intabulata pe numele buniciilor mei , ce drept am eu si sora mea asupra casei avind in vedera ca in casa locuieste nora buniciilor mei impreuna cu un fiu ( var primar ) ?????
Răspuns la discuția Proprietar pamant
Buna, este un domeniu la care nu ma pricep de loc si am multe intrbari #-o
asadar : bunicii din partea mamei sint decedati , la fel si mama mea decedata ( a fost casatorita, 2 copii , sotul decedat si el ) si fratele mamei decedat ( a fost casatorit si are 3 copiii, sotia lui traieste si locuieste in casa buniciilor )
Cine este proprietarul pamintului daca nu este testament sau daca nu s-a realizat succesiunea???? ce se poate face daca s-au vindut abuziv terenurile ( adica fara acceptul mostenitoriilor ) ???
o alta nelamurire este de unde pot afla numarul terenurilor existente in 1990 site mai sint in prezent ????
Buna , o mare nelamurire am si eu in legatura cu succesunea terenurilor : bunicii mamei mele sint decedati la fel si mama mea si fratele ei , intrebarea este cine mosteneste terenurile agricole si nu numai si cine are drept de vanzare asupra lor??
nu a fost facut nici un testament , mama mea nu a primit nimic iar varul meu a pus stapinire pe toate terenurile din care au fost vindute o parte . Mai poate fi facuta succesiunea ??? avem drept din aceste terenuri ????