avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate corina 1

Activitate corina 1

buna ziua! am si eu o intrebare sotul s-a angajat in urma cu vreo 3 sapt la o firma .Cand s-a angajat i s- facut contract pe o perioada nedeterminata desi cand a semnat acest contract i s-a spus sasi semneze si demisia spunanduise ca multi oameni vin si dupa cateva zile nu se mai prezinta la munca . dupa 3 sapt i s-a spus ca este concediat pt faptul ca intarziase 2 minute.Si cei de la firma respectiva ar vrea sai incheie contractul potrivit art55lit b care prevede acordul ambelor parti.Intrebarea mea este daca cei de la firma respectiva procedeaza corect? Tin sa mentionez ca sotul meu pana sa sew angajeze era in somaj cu toate acestea el nu apucase sa incheie situatia la somaj il poate afecta cumva adica sa nu i se mai dea somaj in continuare? multumesc frumos
Buna seara! am si eu o intrebare o matusa de a mea se afla in Italia acolo ea munceste 3 ore ca menajera si are si contract de munca pentru aceste 3 ore intrebarea mea este daca in Romania este recunoscut acest contract de munca si daca toata perioada cat lucreaza acolo o sa se ia in considerare la pensie?
Discuție permis retinut
buna ziua! am si eu o nelamurire.Unei prietene i sa retinut permis pe o perioada de 90 de zile i s-a dat o amenda in valoare de 270 ron si 9 puncte de pe permis pentru ca nu a oprit la trecerea la nivel cu cale ferata desi bariera era coborata semnalele cu lumini rosii rosii si sonore erau in functiune intrebarea mea este daca respectivul politist a procedat corect aplicandu-i toate aceste amenzi
si mai am o intrebare daca trebuie sa sustin examen teoretic si practic dupa 30 de zille? sau dupa cele 90 de zile trebuie sa mai sustin vreun examen