am si eu o intrebare ``cum se platesc orele de noapte?``.am un program de lucru de la ora 15 la 24 si as vrea sa stiu daca dupa ora 22 se platesc altfel
BUNA AM SI EU O INTRBARE:DACA SOTULUI I-SA DESFACUT CONTRACTUL DE MUNCA IN 12 .04 2010 DE LA O SOCIETATE, IAR SOTIEI PESTE 5 ZILE DAR LA ALTA SOCIETATE, E LEGAL?
da, vad k cazul e mult mai complicat decat in aparenta. eu am sai aduc la cunostinta si opiniile dvs, iar la fel cum ati spus mai sus el va trebui sa decida daca se merita sa lupte sau nu, eu nu pot decat sa va multumesc in numele lui
va prezint cazul unui prieten pe care as vrea sa il ajut:”Tatal meu a decedat cu cativa ani in urma,era singur la parinti,iar bunica mea e decedata nu de mult timp. Eu nu mai am frati si nici surori,dar..in ultimii ani din viata ei a fost convinsa de alte persoane straine sa le vanda sau sa le dea imputernicire asupra bunurilor ei. Pe mine m-au negat sub motiv ca nu am "experienta" si m-au inlaturat complet, s-a facut declaratie ca bunica mea nu mai are mostenitori, tatal meu(fiul ei) fiind decedat.
Este posibil sa nu mai existe nimic din bunurile ei, sau e posibil sa mai fie. Nu sunt in posesia actelor ei(nimeni nu stie nimic), doar al celui de deces. Mai pot sa fac ceva? ”
Buna !as dorii si eu s ma documentez in legatura cu revendicarea unei proprietati din Bucuresti din Cartierul "Colentina" a fost al matusei mele care a decedat in 1990 si inca nu am efectuat nici o etapa in a o revendica.Problema este caci casa nu a fost renovata sau locuita in acest timp si nu stiu in ce stare este sau eventual daca este ocupata de cineva.
Informatiile pe care le detin actual este adresa imobilului si ca ea nu a avut copii sau mostenitori,in afara de sora mamei mele,care este si Ea decedata.
Va rog sa ma sfatuiti cam ce as putea face in cazul asta