avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

BUNA AM SI EU O INTRBARE:DACA SOTULUI I-SA DESFACUT CONTRACTUL DE MUNCA IN 12 .04 2010 DE LA O SOCIETATE, IAR SOTIEI PESTE 5 ZILE DAR LA ALTA SOCIETATE, E LEGAL?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:35, 28 Aprilie 2010
Ce intrebare interesanta...... e cumva o capcana? Adica daca dvs. stranutati acum, e legal daca sotia stranuta peste 5min?
Fiti mai clar si expuneti problema in liniimari. E vb de aceeasi societate? caresuntmotivele concedierii? si de ce ati ales subiectul somaj? etc
Da, este legal si se numeste "GHINION".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata si concedierea aandreii aandreii Buna ziua, In societatea in care lucreaza sotia mea se va face o reorganizare a activitatii care va afea ca efect desfiintarea compartimentului in care ... (vezi toată discuția)
Concediere fara o hartie clara ...ajutor..!!! EugenA EugenA Buna ziua ... Am primit oficial o hartie (cu confirmare de primimire ) in care sunt anuntat ca urmeaza desfacerea contractului de munca , hartia avand nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ilegal Rentzu Rentzu Buna ziua ,am urmatoarea problema : incepand din data de 10 februarie 2011 sotia mea lucreaza la o societate comerciala. Contractul de munca i s-a intocmit ... (vezi toată discuția)