avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate demanoil

Activitate demanoil

instanta posibil sa nu fi cunoscut faptul ca reprezentantul parchetului era stagiar, si de fapt nu asta conteaza -important este ca avea datoria sa se abtina, caz in care ar fi fost trimis un alt procuror.In cazul dat instanta care va rjudeca are datoria sa puna deindata in libertate pe cel arestat.
.
Discuție retrocedare
DG cere sa i se retrocedeze un teren in calitate de mostenitor.
1.Trece un an. Primaria nu trimite nici un raspuns,iar la o noua cerere raspunde ca de fapt raspunsul a fost trimis dar nu a fost gasit DG de posta.In acest raspuns mai motiveaza ca a trimis dosarul la o alta primarie si il vor cere pentru analizare.
2 Trec alte 4 luni.O noua cerere, iar acum motivarea primariei este ca a fost trimis dosarul la prefectura.
3 Intre timp se pregateste o hotarare de consiliu local initiata de primar pentru ca acel teren sa poata fi vandut la un pret mult sub cel al pietii.(primarul intr-o discutie particulara spune: Trebuie sa ne grabim ca vin astia si-si iau terenul)Comision?Probabil.
Intrebarea este cum se poate opri vanzarea avand in vedere ca fara un raspuns negativ nu poti face nimic in instanta

Răspuns la discuția INCORECTITUDINE LA BAROUL PRAHOVA
Unul dintre concurenti nici macar nu s-a prezentat la examinare dar apare ADMIS.Acesta este modul de testare in PRAHOVA.Cine oare poate lua masuri?
Discuție TOT PRAHOVA
Constat cu surprindere ca nu a fost inserat tot mesajul.Revin cu amanunte.La DREPT PENAL,SUBIECTELE TRATATE CONFORM CURSURILOR SCRISE DE FLOREA MAGUREANU,ALEXANDRU BOROI@ COMPANIA SUNT NOTATE CU 5 IAR CELE CARE BAT CAMPII CU7,8. cUM POT ACTIONA IN JUSTITIE BAROUL PRAHOVA PENTRU INCORECTITUDINE IN EVALUAREA LUCRARILOR?POT ADUCE MARTORI(DINTRE CEI CARE AU FOST ADMISI)POATE TOTUSI AU FOST UNELE CONFUZII LA CORECTARE SI TOCMAI DE ACEEA CRED CA ESTE NORMAL SA POATA FI RECORECTATE DE O ALTA COMISIE .POATE S-AU PIERDUT FOI DEOARECE NU S-A SCRIS NUMARUL PAGINILOR IN DREPTUL FIECARUI CONCURENT ASA CUM ESTE FIRESC LA UN EXAMEN.REBUS SIC STANTIBUR. Domnule Decan sunteti un prea fin intelectual pentru a lasa acum sa avem,,Meme Marie avec d'autre chapeau.Cu speranta ca acest mesaj va ajunge in timp util si lucrarile contestate(chiar daca sunt putin cam stufoase) vor fi reanalizate,multumesc moderatorilor.Cu stima Emanoil Danila
URGENT...URGENT.Va rog daca aveti informatii in legatura cu cei abilitati sa recorecteze lucrarile in urma contestatiilor de admitere.Nu este normal sa fie corectate de aceeasi comisie.Cat timp sunt pastrate lucrarile?Unde ne putem adresa daca nu avem pile si relatii?
Răspuns la discuția NOUTATI...DESPRE EXAMEN???
Am citit cu surprindere proiectul de lege.Cred ca este o gluma.O astfel de redactare dar mai ales prostiile continute ma determina sa cred ca afost conceput de un carutas sau de pompiliu bota
Discuție scurt si concis
;)Ar fi grozav daca cineva care are subiectele lucrate scurt concis si schematic sa le puna pe sait.Si-ar atrage simpatia tuturor si ar putea candida cu succes la un post in noua conducere ce va fi aleasa. Mult succes