avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... TOT PRAHOVA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

TOT PRAHOVA

Constat cu surprindere ca nu a fost inserat tot mesajul.Revin cu amanunte.La DREPT PENAL,SUBIECTELE TRATATE CONFORM CURSURILOR SCRISE DE FLOREA MAGUREANU,ALEXANDRU BOROI@ COMPANIA SUNT NOTATE CU 5 IAR CELE CARE BAT CAMPII CU7,8. cUM POT ACTIONA IN JUSTITIE BAROUL PRAHOVA PENTRU INCORECTITUDINE IN EVALUAREA LUCRARILOR?POT ADUCE MARTORI(DINTRE CEI CARE AU FOST ADMISI)POATE TOTUSI AU FOST UNELE CONFUZII LA CORECTARE SI TOCMAI DE ACEEA CRED CA ESTE NORMAL SA POATA FI RECORECTATE DE O ALTA COMISIE .POATE S-AU PIERDUT FOI DEOARECE NU S-A SCRIS NUMARUL PAGINILOR IN DREPTUL FIECARUI CONCURENT ASA CUM ESTE FIRESC LA UN EXAMEN.REBUS SIC STANTIBUR. Domnule Decan sunteti un prea fin intelectual pentru a lasa acum sa avem,,Meme Marie avec d'autre chapeau.Cu speranta ca acest mesaj va ajunge in timp util si lucrarile contestate(chiar daca sunt putin cam stufoase) vor fi reanalizate,multumesc moderatorilor.Cu stima Emanoil Danila
Cel mai recent răspuns: Ravi , utilizator 12:12, 28 Ianuarie 2008
Si eu am dat examen la baroul Prahova si chiar nu pot impartasi aceeasi idee.Nu mi s-a parut ca as fi fost nedreptatita, si nici ca as fi luat o nota mai mare decat cea pe care o meritam....Cat despre faptl ca pe lucrari in care s-au batut campii s-au luat note mari, de unde stii???Le-ai citit cumva ca sa poti afirma acest lucru?Este normal ca cei ce nu sunt capabili de o lucrare buna sa arunce vorbe in stanga si in dreapta...Asta e decand lumea si pamantul, asa ca....
demanoil a scris:

Constat cu surprindere ca nu a fost inserat tot mesajul.Revin cu amanunte.La DREPT PENAL,SUBIECTELE TRATATE CONFORM CURSURILOR SCRISE DE FLOREA MAGUREANU,ALEXANDRU BOROI@ COMPANIA SUNT NOTATE CU 5 IAR CELE CARE BAT CAMPII CU7,8. cUM POT ACTIONA IN JUSTITIE BAROUL PRAHOVA PENTRU INCORECTITUDINE IN EVALUAREA LUCRARILOR?POT ADUCE MARTORI(DINTRE CEI CARE AU FOST ADMISI)POATE TOTUSI AU FOST UNELE CONFUZII LA CORECTARE SI TOCMAI DE ACEEA CRED CA ESTE NORMAL SA POATA FI RECORECTATE DE O ALTA COMISIE .POATE S-AU PIERDUT FOI DEOARECE NU S-A SCRIS NUMARUL PAGINILOR IN DREPTUL FIECARUI CONCURENT ASA CUM ESTE FIRESC LA UN EXAMEN.REBUS SIC STANTIBUR. Domnule Decan sunteti un prea fin intelectual pentru a lasa acum sa avem,,Meme Marie avec d'autre chapeau.Cu speranta ca acest mesaj va ajunge in timp util si lucrarile contestate(chiar daca sunt putin cam stufoase) vor fi reanalizate,multumesc moderatorilor.Cu stima Emanoil Danila
va rog sa ma contactati la tel 0724/67 00 39 sau 0751/160517.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incorectitudine la baroul prahova demanoil demanoil URGENT...URGENT.Va rog daca aveti informatii in legatura cu cei abilitati sa recorecteze lucrarile in urma contestatiilor de admitere.Nu este normal sa fie ... (vezi toată discuția)
Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007 alex198081 alex198081 Buna seara, Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen? (vezi toată discuția)
Unbr dat in judecata Andrei Radulescu Andrei Radulescu eu am formulat deja doua actiuni care se afla pe rolul Judecatoriei sector 5 Bucuresti daca aveti pareri, opinii,,,impresii le astept (vezi toată discuția)