avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate bargaoanum

Activitate bargaoanum

am si eu o intrebare perioada de concediu medical sau concediu de risc maternal se ia in considerare ca venit pt calculul indemnizatiei de crestere copil de 2 ani sau doar perioada de dinainte?multumesc
Discuție cic,somaj,cic
buna ziua am si eu o nelamurire am fost in concediul ingrijire copil 2 ani m am intors la servici iar in prima zi de munca am primit preaviz 21 zile conform art 73(1) voi fi concediata deoarece s a desfiintat postul drept urmare voi intra in somaj.ulterior am aflat ca sunt insarcinata voi beneficia de prenatal ,postnatal,si indemnizatie de ingrijire copil 2 ani ?
AM SI EU O INTREBARE ;MI AM RELUAT ACTIVITATEA DUPA TERMINAREA CONCEDIULUI INCRIJIRE COPIL DE 2 ANI ASTA INCEPAND CU DATA DE 8 02 2010 LA ACEEASI FIRMA IAR CU DATA DE 09 02 2010 AM PRIMIT CONCEDIEREA CONFORM ARTICOLULUI 73 [1 ]DIN CODUL MUNCII PE BAZA CA ,COMPARTIMENTUL UNDE AM FOST INCADRATA I SI RETRAGE ACTIVITATEA ,MOMENTAN SUNT IN PREAVIZ 20 ZILE .ESTE LEGAL?
este vorba de concediu CIC pana la 2 ani
as dori sa stiu si eu cand se depune cerea pt reluarea activitatii dupa concediu de maternitate si cum ar trebui sa arate acesta cerere?multumesc