avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cic,somaj,cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cic,somaj,cic

buna ziua am si eu o nelamurire am fost in concediul ingrijire copil 2 ani m am intors la servici iar in prima zi de munca am primit preaviz 21 zile conform art 73(1) voi fi concediata deoarece s a desfiintat postul drept urmare voi intra in somaj.ulterior am aflat ca sunt insarcinata voi beneficia de prenatal ,postnatal,si indemnizatie de ingrijire copil 2 ani ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:54, 1 Martie 2010
da, veti beneficia de toate indemnizatiile obisnuite prevazute de legea in vigoare cu diferenta ca sumele vor fi calculate dupa venitul ultimelor 12 luni pentru care s-au achitat contributiile.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Interventie moderator:
:rtfm:
Nu mai deschideti topicuri noi pentru a continua aceeasi problema. Ne derutati si pe noi si nu veti intelege nici dvs. nimic.
Multumesc pentru intelegere!

bargaoanum a scris:
multumesc pt raspuns.adica perioada de cotizare de acum 2 ani pt ca in 2010 voi lucra doar o luna pana intru in somaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate + conventie civila mihaela ramona mihaela ramona Buna ziua, Lucrez cu conventie civila de 1 an, sunt insarcinata in prima luna si doresc sa va intreb daca, in aceste conditii, voi beneficia de concediu pre- ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la prenatal si postnatal ? elig elig Buna ziua! As vrea sa va intreb daca am dreptul la prenatal si postnatal platite de angajator in cazul in care in ultimii 2 ani am fost in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal crisstyle crisstyle Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)