avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la prenatal si postnatal ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la prenatal si postnatal ?

Buna ziua!
As vrea sa va intreb daca am dreptul la prenatal si postnatal platite de angajator in cazul in care in ultimii 2 ani am fost in concediu crestere copil, ma voi intoarce la serviciu doar o luna jum dupa care intru din nou in concediu de crestere pentru cel de al doilea?(sunt insarcinata cu al doilea copil si in mai trebuie sa ma intorc la serviciu iar in august trebuie sa nasc din nou(.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:56, 20 Ianuarie 2010
Buna seara,
desigur ca veti beneficia si, in plus, angajatorul isi va recupera sumele pe care vi le plateste pe concediile medicale de la Casa de sanatate
elig a scris:
Dupa cate zile de munca am voie sa-mi iau concediu medical, tinand cont de faptul ca ma intorc din concediu crestere copil si sunt din nou insarcinata in sapte luni?Se pot lua zile de concediu medical in prima luna in care ma intorc la serviciu?
Va multumesc!

Interventie moderator

Va rog sa nu mai postati mai multe topicuri in mai multe forumuri in legatura cu aceeasi problema, contravine Regulamentului de postare.
Va multumesc!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un raspuns mai detaliat va rog! Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, am mai scris despre problema mea dar nu am primit un raspuns din care sa inteleg clar care sunt drepturile unui salariat ce trebuie sa se intoarca ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ContSters244341 ContSters244341 Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil dianaaldu dianaaldu Buna ziua ! Eu ma aflu acum in concediul de maternitate (primul copil), iar in august 2010 trebuie sa ma intorc la munca pentru ca fetita mea va implini 2 ... (vezi toată discuția)