avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reluarea activitatii dupa maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reluarea activitatii dupa maternitate

as dori sa stiu si eu cand se depune cerea pt reluarea activitatii dupa concediu de maternitate si cum ar trebui sa arate acesta cerere?multumesc
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 11:25, 25 Ianuarie 2010
Este vorba de concediu de maternitate (126 zile) sau concediu CIC pana la 2 ani?
este vorba de concediu CIC pana la 2 ani
Cererea se depune cu cateva zile inainte de expirarea concediului pentru ingrijirea copilului, deoarece trebuie sa efectuati si analizele medicale inainte de reinceprea activitatii.
In principiu cererea ar trebui sa arate cam asa:
Domnule director,
Subsemnata......................................................., salariata la ........................................, va rog sa-mi aprobati reinceperea activitatii incepand cu data de.......................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reluare activitate la terminare cic cristina gheorghe cristina gheorghe va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie conceputa cererea de reluare a activitatii la terminarea concediului mpentru ingrijire copil pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere cu caracter temporar florinda floris florinda floris Va supun atentie, urmatorul caz: unui functionar public i se suspenda raportul de serviciu pentru concediu de maternitate (126 zile).Pe functia respectiva, de ... (vezi toată discuția)
Terminare ccc fara intoarcere la locul de munca andaluzia andaluzia Luna viitoare se termina concediul pentru crestere al copilului dar mi-am gasit alt loc de munca. Nu am inteles clar care ar fi pasii care trebuie sa-i urmez, ... (vezi toată discuția)