avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate Flory_9

Activitate Flory_9

Buna ziua,

Va rog daca stie cineva sa-mi raspunda la o intrebare:

Prietenul meu a decedat, cei de la serviciu m-au chemat sa-i fac lichidarea si prinre altele trebuie sa iua semnatura si de la banca, el avand o descoperire de card.In acesta situatie cine va plati acesata descoperire?

Cu multumiri,
Flori
Răspuns la discuția Certificat de calitate
Multumesc pentru raspuns.
Data decesului prietenului meu este 22.07.2012. Noi am mers la serviciu pentru a ridica salariul si ajutorul de inmormantare , de acolo ne-au trimis la notar pentru un act prin care sa dovedeasca ca fiul lui este unic mostenitor.
Am fost la diversi notari care ne-au spus ca este prea devreme pentru succesiune, mai ales el neavand nici un act de prorietate,( decat certificatul de deces si certificatul lui de nastere) mama decedatului se considera unica mostenotoare ,si nu il recunoaste pe baiat ca mostenotor.Toate actele sunt la ea.
Buna ziua,

Pentru obtinerea unui certificat de calitate cu ce acte trebuie sa se prezinte la notar fiul prietenului meu care a decedat ,pentru ca multi notari nu vor sa faca asa ceva.Ne-am lovit de aceasta problema curand ,deoarece nu putem ridica ajutorul de inmormantare de la serviciu si ultimul salariu. Am mers la catva notari care nu stiau cum sa faca acest certificat.
Cu multumiri

Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc!
Mai am totusi o intrebare, pentru acest certificat de calitate cu ce acte trebuie sa se prezinte la notar ,pentru ca multi notari nu vor sa faca asa ceva.Ne-am lovit de aceasta problema curand ,deoarece nu putem ridica ajutorul de inmormantare de la serviciu si ultimul salariu. Am mers la catva notari care nu stiau cum sa faca acest certificat.
Cu multumiri,
Va Multumesc!
Buna ziua,
Na multumeasc!
Numai ca mama decedatului nu vrea sa-i dea actele de casa si masina, ce se poate face in cazul acesta?
Discuție Mostenire
Buna ziua,

Prietenul meu a decedat, din prima casatorie are un copil,dar traieste si mama lui.
Au dreptul la mostenire amandoi sau numai copilul,care este major?
Va multumesc!
Andreea
]Fiul meu implineste 18 ani; pensia alimentara o va primi pe numele lui sau o voi primi eu?
va multumesc