avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Activitate danutzi

Activitate danutzi

Răspuns la discuția amenda penala sau puscarie
ma acuza pentru aceasta lipsa si vrea cu orice pret banii!! am incercat sa vorbesc cu el sasi retraga plingerea, dar nu am gasit nici o intelegere din partea lui. mentionez ca in declaratia care am dat-o la politie am zis ca nu am nevoie de avocat. pot reveni la aceasta declaratie si sa specific ca vreau sa fiu aparat de un avocat? mai mentionez faptul ca aparatele nu au o casa de marcat si nu poate dovedi incasarile care sau facut in perioada in care am lucrat la acea firma. ma poate ajuta cu ceva intr-un eventual proces? mentinez ca nu mai am antecedente penale. va multumesc pentru raspuns.
buna ziua... in urma cu doua luni, am lasat o gaura de 50milioane la o societate unde am lucrat ca barman, la jocuri de noroc tip poker. mentionez ca miam luat un angajament de plata , din momentul in care voi reusi sa-mi gasesc un alt servici, dar patronul m-a dat injudecata pe cale civila conform art 270 din codul muncii si art 242al2 cod procedura civila si a facut si o plingere la politie impotriva mea. am fost la politie , am dat declaratie si m-i sa zis daca nu ma impac cu patronul , i-mi va fi fi afectat cazierul. am o intrebare... pot fi inchis pentru suma de 50 milioane sau scap doar cu o amenda penala? daca a-r fi o amenda penala, trebuie sa o platesc obligatoriu sau se prescrie in timp? va rog sa-mi dati niste raspunsuri clare sa stiu la ce sa ma astept!!! va multumesc!!
am avut o experienta care nu o doresc la nimeni. am jcat la aparatele firmei unde am lucrat, suma de 50 mil, fara sa pun banii la incasari. mi-am luat angajamentul sa pltesc in rate aceasta suma, dar intre timp am plecat de acolo si patronul ma dat in judecata pt recuperarea banilor invocind la chemarea in judecata art270 din codul muncii si art 242 al 2 cod procedura civila. cine poate sa-mi explice ce inseamna aceste articole si daca imi afecteaza cazierul? e dosar penal? sau civil?
am lucrat in ultimul an la un bar din botosani.mentionez ca acest bar era dotat cu jocuri de noroc care insa nu erau prevazute legal cu o autorizatie si cu casa de marcat fiscala.la plecarea de la aceasta firma am lasat o lipsa recunoscuta de 50 mil.am fost anuntat de patron ca m-i se va face dosar penal. pot fi tras la raspundere ,chiar daca aceste aparate nu sint prevazute cu o casa de marcat si nu s-a eliberat nici un bon fiscal de cind am lucrat eu acolo?cu respect, astept un raspuns clar.