avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lipsa in gestiune

am avut o experienta care nu o doresc la nimeni. am jcat la aparatele firmei unde am lucrat, suma de 50 mil, fara sa pun banii la incasari. mi-am luat angajamentul sa pltesc in rate aceasta suma, dar intre timp am plecat de acolo si patronul ma dat in judecata pt recuperarea banilor invocind la chemarea in judecata art270 din codul muncii si art 242 al 2 cod procedura civila. cine poate sa-mi explice ce inseamna aceste articole si daca imi afecteaza cazierul? e dosar penal? sau civil?
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 16:27, 10 Februarie 2010
e civil, insa incercati sa achitati datoria, intrucat patronul a dorit sa va ajute si sa nu va faca plangere penala (care, ar fi ajuns in instanta si s-ar fi sfarsit cu o condamnare).
www.avocatnet.ro/content/for...

Art.242 (2) C.proc.civ. se refera la judecarea cererii in lipsa partii care a solicitat acest lucru:
"...Cu toate acestea pricina se judeca daca reclamantul sau paratul au cerut in scris judecarea in lipsa."
daca are probe castiga sigur , sincer as cadea la o intelegere cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire dani-09 dani-09 Reculentul (intr-un proces civil) cere aplicarea art 242 alin 2 C.Proc.Civ. Ce inseamna? (vezi toată discuția)
Amenda penala sau puscarie danutzi danutzi buna ziua... in urma cu doua luni, am lasat o gaura de 50milioane la o societate unde am lucrat ca barman, la jocuri de noroc tip poker. mentionez ca miam luat ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara a procesului zahsor zahsor In ce conditii se poate suspenda temporar un proces ? In concluzie, am deschis un proces civil in instanta au avut loc trei sedinte m-am prezentat, partea ... (vezi toată discuția)