avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa in gestiune

am lucrat in ultimul an la un bar din botosani.mentionez ca acest bar era dotat cu jocuri de noroc care insa nu erau prevazute legal cu o autorizatie si cu casa de marcat fiscala.la plecarea de la aceasta firma am lasat o lipsa recunoscuta de 50 mil.am fost anuntat de patron ca m-i se va face dosar penal. pot fi tras la raspundere ,chiar daca aceste aparate nu sint prevazute cu o casa de marcat si nu s-a eliberat nici un bon fiscal de cind am lucrat eu acolo?cu respect, astept un raspuns clar.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:37, 22 Ianuarie 2010
in caz ca nu se poate face dovada, nu cred!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi trasa la raspundere ? ContSters193826 ContSters193826 Buna ziua,un sfat va rog.Sunt angajata la un patron ce detine doua firme,una se ocupa cu jocuri de noroc iar pe cealalta are un bar.Mentionez ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Ce acte si autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin varnan varnan Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza parfumuri. tot in acest magazin am ... (vezi toată discuția)
Amenda penala sau puscarie danutzi danutzi buna ziua... in urma cu doua luni, am lasat o gaura de 50milioane la o societate unde am lucrat ca barman, la jocuri de noroc tip poker. mentionez ca miam luat ... (vezi toată discuția)