avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate Humi

Activitate Humi

Discuție Decizie CEDO
Vă rog cu respect,să-mi spuneţi numărul Deciziei CEDO prin care Statul Român,în calitate de acţionar majoritar la o Societate Comercială (care a dat faliment),a fost obligat la plata despăgubirilor salariale ?
Din câte am reţinut,ar fi vorba despre o doamnă.
Vă mulţumesc anticipat !
Vă rog cu respect să-mi comunicaţi procedura legală de reabilitare a unui fost stareţ de mănăstire, victimă a regimului comunist ?
Vă mulţumesc anticipat !
Răspuns la discuția se mai poate face ceva ?
Stimaţi jurişti,- cu sincer respect vă spun- Ce bine că pentru dv-tră 10 lei + 23 lei nu este aşa mult însă pentru mine este o problemă această sumă.Eu am arătat că am vrut să achit cei 30 lei dar AFP a refuzat,voia 63 lei.De ce din anul 2004 nu m-a înştiinţat despre ecest debit întrucât era o procedură prealabilă obligatorie anterior emiterii Titlului executoriu şi Somaţiei?Tot eu sunt de vină pentru că nu am acceptat să fiu tâlhărit de AFP şi am crezut în Lege şi Justiţie ?Cel care reclamă ilegalitatea tot el este de vină ? Vă rog să-mi spuneţi sincer sa comis o nedreptate asupra mea din partea acestor autorităţi ?
În anul 2009 am primit o Somaţie şi Titlu executoriu de la Administraţia Finanţelor Publice pentru un debit de 40 lei- cheltuieli judiciare dintr-o Sentinţă Penală din anul 2004 +(plus)23 lei majorări întârziere.Am cerut funcţionarilor să-mi arate sentinţa în cauză şi le-am dovedit că această sentinţă arată în dispozitiv suma de 30 lei nicidecum 40 lei.Au refuzat să corecteze această greşeală şi mi-au spus că dacă nu achit această sumă voi plăti mai mult.Am făcut Contestaţie la instanţă unde am arătat că:
- Somaţia + Titlu executoriu a fost emis fără ca mai întâi să fiu înştiinţat despre acest debit din anul 2004 - Am arătat că Sentinţa Penală în cauză a dispus doar 30 lei - Am arătat că pentru cheltuieli judiciare nu se percep majorări de întârziere
Contestaţia a fost respinsă şi în Recurs.Prin urmare sunt condamnat pe nedrept să achit suma de 10 lei + 23lei majorări de întârziere.Se mai poate face ceva în ţară sau mă adresez CEDO ?:(

Răspuns la discuția este posibil?
Am arătat că este definitivă sentinţa(investită cu formulă executorie).Eu nu am ştiut că acest copil este minor.Judecătorul a constatat acest fapt în timpul procesului motiv pentru care a introdus în proces pe părinţii acestui copil dar în dispozitivul sentinţei a obligat la despăgubiri civile pe copilul lor minor deşi corect era să fie obligaţi părinţii acestui copil minor .Executorii judecătoreşti mi-au recomandat să solicit îndreptarea acestei erori materiale.Este posibil ?
Discuție este posibil?
Judecătoria Botoşani a pronunţat o Sentinţă Civilă(definitivă) prin care a obligat un minor la plata de despăgubiri civile .Executorii judecătoreşti nu pot executa această sentinţă întrucât este vorba despre un copil minor şi că instanţa(judecătorul)a comis o eroare întrucât trebuia să oblige la aceste despăgubiri pe părinţii acestui copil minor.Ce se mai poate face pentru a recupera despăgubirile civile ?:(