avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie CEDO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie CEDO

Vă rog cu respect,să-mi spuneţi numărul Deciziei CEDO prin care Statul Român,în calitate de acţionar majoritar la o Societate Comercială (care a dat faliment),a fost obligat la plata despăgubirilor salariale ?
Din câte am reţinut,ar fi vorba despre o doamnă.
Vă mulţumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 15:39, 11 Iulie 2010
www.echr.coe.int
Poate va ajuta acest link.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta a salariilor gennny2003 gennny2003 doar ce m-am inscris la avocatnet.com. am o problema actionarul majoritar vrea sa plateasca salariatii incheiind cu ei contracte de cesiune a dreptului ... (vezi toată discuția)
S.a. si actionarii sai Va lansez o tema de discutii in ceea ce priveste actionarii nesemnificativi ai unei S.A. Sa presupunem ca o societate are foarte multi actionari(p.j.) care ... (vezi toată discuția)
Debitor/administrator special olaroiu olaroiu Administratorul special poate sa fie debitorul?...cel care a adus societatea in faliment. Este normal ca debitorul , actionar majoritar, să se propună pe el ... (vezi toată discuția)