avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reabilitare calugar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reabilitare calugar

Vă rog cu respect să-mi comunicaţi procedura legală de reabilitare a unui fost stareţ de mănăstire, victimă a regimului comunist ?
Vă mulţumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:26, 28 Februarie 2010
Reabilitarea legala este una ,iar reabilitarea practicata in interiorul sistemului se realizeaza conform canoanelor si prevederilor aparte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedeu de reabilitare AndreeaMat0121 AndreeaMat0121 Buna ziua, Am o intrebare privind procedeul de “reabilitare” al unui bloc. Anul trecut s-au facut demersurile necesare pentru reabilitarea blocului in ... (vezi toată discuția)
Constructii in zone protejate RodicaStefanescu RodicaStefanescu Intr-un bloc comunist, fara nicio caracteristica speciala - istorica, culturala sau de altfel, nefericit amplasat intr-o \"zona protejata\", la distanta mai ... (vezi toată discuția)
Avans privind reabilitarea cladirii. ciochina luminita ciochina luminita Daca vand apartamentul trebuie sa platesc 40% 10031si 1396 prima rata , banii sau strans luna trecuta. Administratorul nu imi da adeverinta daca nu platesc ... (vezi toată discuția)