Buna ziua,
Am o mare problema. La 1 oct 2011 copilul meu face 2 ani si ar trebui sa ma intorc la servici, dar din pacate mi s-a spus ca nu prea mai am unde sa ma intorc pentru ca personalul este deja format si..... As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa-i pot obliga sa ma primeasca inapoi, adica legal ce pot face. Sa ma intorc inainte de expirarea celor 2 ani de concediu? Mai sunt obligati sa-mi asigure inca 6 luni de la intoarcere locul de munca? Ma pot concedia asa pur si simplu fara nici un fel de motivatii? Multumesc
Daca pana in momentul nasterii unui copil (al doilea), am 2 luni in care sunt in concediu de crestere copil (pentru primul copil), apoi muncesc inca 7 luni, sunt eligibila a mai primi indemnizatie de crestere copil pentru cel de-al doilea, daca nu am 12 luni lucrate efectiv?
Buna ziua,
Am o mare nelamurile. Sunt in concediu de crestere copil in luna 20 din 24 si sunt insarcina cu cel de-al 2 lea copil. As vrea sa stiu daca am dreptul la indemnizatie crestere copil pentru cel de-al doilea avand in vede ca nu o sa am cele 12 luni de cotizatie si daca da cum o sa mi se calculeza indemnizatia de crestere copil?
Va multumesc.