Buna ziua!Ma aflu intr o situatie disperata.Sora mea a aflat de curand ca are o forma de cancer foarte agresiva.A plecat de urgenta la tratament in Germania.Am reusit sa i oferim banii pentru internare si pentru analize,dar urmeaza operatia si un tratament.Vom avea nevoie de mai mult.
Sora mea detine 2 proprietati in tara pe care am vrea sa le vindem.problema e ca ea nu se poate deplasa de la clinica si ma tot intreb :se poate face pe baza unei procure obtinute in germania? exista vre o alta metoda?
Deci trebuie sa fie facut un recurs la acea incheiere de sedinta prin care sa cer plata a celei de a 7 parti?Exista vre un articol prin care pot solicita aceast lucru? Merita precizat faptul ca la cedo..procesul s a judecat pentru a 7 parte?
Buna ziua.! Am un proces pe rol pentru retrocedarea unui teren , eu si alte 6 persoane la judecatoria Pitesti. deoarece am castigat la cedo despagubirile cuvenite, adica a 1/7 parte din valoarea terenului am facut o cerere pentru a iesi din procesul din tara. In ultima incheiere de sendita am fost obligat la plata a 30.000 de ron firmei cu care ma judec...reprezentand taxa de timbru platita de firma. Ce as putea sa fac...deoarece ...aceasta suma reprezinta intreaga suma platita de firma.Nu ar fi normal sa platesc doar a 7 partea din suma, mai ales ca celelalte persoane au ramas in proces?
Dupa expirarea celor 3 luni se publica in mod automat sau se asteapta un alt termen( eventual generat de alte proceduri sau doar de "promptitudinea" cu care actioneaza statul)?
Hotararea Curţii Europene a Drepturilor Omului se publica in mod automat in Monitorul Oficial al Romaniei sau se asteapta termenul de 3 luni in care statul ar putea cere examinarea dosarului la Marea Camera?
Buna!am citit pe hudoc decia curtii care imi da castig de cauza si obliga statul la plata unor despagubiri.am inteles ca hotararea este definitiva daca nu se contesta la marea curte in termen de 3 luni. intrebarea mea este ce pasi trebuiesc urmati?trebuie trimisa o instiintare curtii prin care sa anunt ca accept decizia si termenii impusi de curte?ce trebuie facut pentru a intra in posesia despagubiri de la stat?