avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa ies din proces si ma obliga la cheltuieli ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa ies din proces si ma obliga la cheltuieli ce nu imi revin

Buna ziua.! Am un proces pe rol pentru retrocedarea unui teren , eu si alte 6 persoane la judecatoria Pitesti. deoarece am castigat la cedo despagubirile cuvenite, adica a 1/7 parte din valoarea terenului am facut o cerere pentru a iesi din procesul din tara. In ultima incheiere de sendita am fost obligat la plata a 30.000 de ron firmei cu care ma judec...reprezentand taxa de timbru platita de firma. Ce as putea sa fac...deoarece ...aceasta suma reprezinta intreaga suma platita de firma.Nu ar fi normal sa platesc doar a 7 partea din suma, mai ales ca celelalte persoane au ramas in proces?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:57, 17 August 2010
legal e sa platiti doar partea care va revine dvs din acei 30000 de ron.
Deci trebuie sa fie facut un recurs la acea incheiere de sedinta prin care sa cer plata a celei de a 7 parti?Exista vre un articol prin care pot solicita aceast lucru? Merita precizat faptul ca la cedo..procesul s a judecat pentru a 7 parte?
e indicat sa promovati recurs. temeiul de drept al recursului e art 304 pct 9 cod procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare imobil sorin_miu_tm sorin_miu_tm buna ziua, anul trecut la succesiunea casei parintesti am platit impreuna cu fratele meu 4000 ron , casa cu terenul fiind evaluata la 100000 euro. Fratele ... (vezi toată discuția)
Plimbari lunare prin...tribunale Tatiana44 Tatiana44 Buna ziua, Suntem in proces pe legea 10/2001 de cativa ani pt un teren in bBucuresti.Anul trecut s-a dat solutionare in favoarea noastra in proces cu ... (vezi toată discuția)
Motivare absurda Artigas Artigas Va salut, Cum apreciati ca instanta de fond,printre alte argumentari pe care inteleg sa le critic in apel,a admis o cerere de revendicare imobiliara,printre ... (vezi toată discuția)