avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura din strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura din strainatate

Buna ziua!Ma aflu intr o situatie disperata.Sora mea a aflat de curand ca are o forma de cancer foarte agresiva.A plecat de urgenta la tratament in Germania.Am reusit sa i oferim banii pentru internare si pentru analize,dar urmeaza operatia si un tratament.Vom avea nevoie de mai mult.
Sora mea detine 2 proprietati in tara pe care am vrea sa le vindem.problema e ca ea nu se poate deplasa de la clinica si ma tot intreb :se poate face pe baza unei procure obtinute in germania? exista vre o alta metoda?
Cel mai recent răspuns: jimcke , utilizator 22:32, 27 Ianuarie 2012
Puteti vinde numai cu procura, va trebui sa vb cu un notar din zona clinicii sa se deplaseze la sora dvs. Apoi acea procura va trebui apostilata.
Pentru a evita ceva greseli de redactare sau de fond ale procurii, o puteti intocmi de aici cu ajutorul unui notar sau avocat apoi o traduceti in germana la un traducator autorizat si notarul neamt merge cu acele exemplare doar la semnat, se apostileaza apoi si vi le trimite
va multumesc mult!o sa cer ajutorul unui notar de aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imputernicesc prin procura dar nu pot ajunge la ambasada...solutii? andredani andredani buna ziua ,a-si a vea o intrebare ,este posibil sa imputernicesc pe cineva din romania ,eu fiind in italia, dar neavand posibilitatea de a ajunge la ambasada ? (vezi toată discuția)
Imputernicire succesiune Viki65 Viki65 Pentru a face o imputernicire in vederea unei succesiuni o persoana care are dubla cetatenie( Romana-Germana) cu domiciliul stabil in Germania avand buletinul ... (vezi toată discuția)
Iesirea unui minor din romania in germania, cat costa procura? Francesca26 Francesca26 Eu locuiesc in germania impreuna cu părinții mei, ei vor sa ma trimita in romania dar la întoarcerea din romania in germania imi trebuie procura si aceasta ... (vezi toată discuția)