avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate Ralumaw

Activitate Ralumaw

Multumesc :)
adica, au trecut cele 6 luni in care trebuia depus dosarul.
Buna ziua! Recent, am aflat ca acum se acorda indemnizatie si pentru cresterea celui de-al 4-lea copil. Al 4-lea copil al meu are deja 1 an si 5 luni. Daca fac dosar, imi aproba, pentru restul de 7 luni (avand in vedere ca au trecut deja 6 luni de la nasterea copilului) ? Multumesc.
Multumesc pentru raspuns, cel mai convenabil e sa raman in CCC pt al 3lea copil, pana face acesta 2 ani. Bine macar ca nu am de umblat sa-l intrerup pt concediu de maternitate si apoi sa cer din nou reluarea acestuia. Stau linistita :)
Buna ziua! Momentan beneficiez de concediu crestere copil ( al 3lea, are 1 an si 4 luni) si voi naste la sfarsitul lui august (al 4lea copil). Cele 45 zile de concediu de dupa nastere sunt obligatorii? Trebuie sa intrerup concediul de crestere copil la al 3lea? Din cate stiu, la al 4 lea nu se mai ofera indemnizatia, asa ca nu am nici un interes sa intrerup concediul de crestere pt al 3lea copil. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc pentru raspunsul prompt. Raluca
Subiect: Indemnizatie crestere al 2-lea copil
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In prezent, beneficiez de indemnizatie crestere copil (600 lei) pana la 8 aprilie 2010, cand fetita mea va implini 2 ani. Pe 25 aprilie 2010 urmeaza sa nasc cel de-al 2-lea copil. Inteleg din ce am citit pe forum ca voi beneficia de 600 lei/luna si pentru al 2-lea copil. Intrebarea mea este:
Ce se intampla in perioada cuprinsa intre 8 si 25 aprilie 2010? Pot solicita prenatal, iar dupa 25 april. postnatal? Sau va trebui sa inchei un contract cu Casa de asigurari de pe 8 pe 25 aprilie?
Va multumesc anticipat.