Am vandut un apartament in decembrie 2017 cu precontract de vanzare-cumparare deoarece nu am cadastru,si urmaza sa facem contractul final dupa perfectarea actelor.Cumparatorul mi-a platit intreaga suma pentru apartament dar fara a stipula in precontract ca mi-ar fi dat vreun avans doar cu prezenta unei fiice.Dar acum s-a razgandit si vrea banii inapoi sa nu mai cumpere apartamentul, eu nu mai am banii pentru ca i-am investit si asi vrea totusi sa continuam vanzarea.Are vreun temei legal sa se razgandeasca in urma precontractului.
Am vandut un apartament in decembrie 2017 cu precontract de vanzare cumparare deoarece nu am cadastru,si urmaza sa facem contractul final dupa perfectarea actelor.Cumparatorul mi-a platit intreaga suma pentru apartament dar fara a stipula in precontract ca mi-ar fi dat vreun avans doar cu prezenta unei fiice.Dar acum s-a razgandit si vrea banii inapoi sa nu maii cumpere apartamentul, eu nu mai am banii pentru ca i-am investit si asi vre totusi sa continuam vanzarea.Are vreun temei legal sa se razgandeasca in urma precontractului.
Am un card de credit la Euroline deschis in urma cu un an cand am achizitionat un produs din Real in 12 rate egale,cum procedez sa inchid acest cont si sa anulez cardul avand confirmarea bancii ca nu am datorii restante.
Sunt nascut la 24 ianuarie 1955,am 55 ani si 36 ani vechime in campul muncii la aceeasi intreprindere ca strungar si as dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat si care ar fi valoarea pensiei.