avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu precontract de vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu precontract de vanzare-cumparare notarial.

Am vandut un apartament in decembrie 2017 cu precontract de vanzare-cumparare deoarece nu am cadastru,si urmaza sa facem contractul final dupa perfectarea actelor.Cumparatorul mi-a platit intreaga suma pentru apartament dar fara a stipula in precontract ca mi-ar fi dat vreun avans doar cu prezenta unei fiice.Dar acum s-a razgandit si vrea banii inapoi sa nu mai cumpere apartamentul, eu nu mai am banii pentru ca i-am investit si asi vrea totusi sa continuam vanzarea.Are vreun temei legal sa se razgandeasca in urma precontractului.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 20:46, 26 Ianuarie 2018
Astfel de probleme nu se pot rezolva (cel putin din punctul meu de vedere) decat vazand si dicutand pe continutul contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu precontract la notariat. stanicab stanicab Am vandut un apartament in decembrie 2017 cu precontract de vanzare cumparare deoarece nu am cadastru,si urmaza sa facem contractul final dupa perfectarea ... (vezi toată discuția)
Precontract mihaela.tasulea mihaela.tasulea Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare apartament mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna seara!Am facut un precontract de vanzare cumparare cu un proprietar de apartament in vederea cumpararii acestuia.Intrebarea mea este urmatoarea:eu cumpar ... (vezi toată discuția)