Un inscris oficial emis de o autoritate publica(autorizatie com. produse energetice),contine date false cu privire la amplasarea rezervoarelor de combustibil fapt ce i a permis sa functioneze fara indeplinirea cond legale
Intrebarea este,ce fel de actiune se poate face impotriva acestui act ,in civil sau penal?se poate face o inscriere in fals in procesul civil?
vreau sa cumpar doua terenuri dar nu reusesc sa dau de proprietari ,i-am identificat in CF dar cred ca proprietarii sunt decedati iar in CFnu apar succesorii,care este modalitatea legala de a intra in posesia terenurilor daca nu am identificat proprietarii si terenurile nu mai sunt folosite de mult?
sunt proprietar in cf pe o suprafata de 3600mp,terenul nu a fost expropriat niciodata.in anul 1991 printr-o hotarare a unui consiliu local 600mp sunt trecuti in domeniul public fara sa fiu expropriat si despagubit,mai grav este ca restul de teren a fost imprejmuit fiind chipurile de utilitate publica.Mentionez ca pe terenul meu a functionat o scoala actualmente inchisa.As vrea sa stiu dc mai pot ataca hotararea consiliului local deoarece aceasta nu mi-a fost comunicata iar eu figurez in continuare proprietar in cf,platind si impozit pe terenuri la aceasta primarie