avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt in dilema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt in dilema

sunt-un-functionar-public-aflat-in-concediu-medical-dar-institutia-in-care-sunt-este-in-reorganizare-10-posturi-urmand-sa-se-reduca-prin-concursul-pe-post.Toti-colegii-mei-au-primit-preavize.intrebarea-mea-este-daca-sunt-in-concediu-medical-cand-se-organizeaza-concursul-si-nu-am-primit-preavizul-mai-pot-sa-ma-intorc-la-serviciu-chiar-daca-nu-am-sustinut-examenul?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:33, 25 Iunie 2011
Va intoatrceti la servoiciu nsa o sa primiti preavizul si specificatia ca nu v-ati prezentat la examenul programat si tot o sa va elibereze din functie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare raport de serviciu liana16 liana16 Am nevoie de un sfat urgent, va rog. O colega de serviciu a fost incadrata temporar de catre instanta de fond pe o functie publica de executie, pana la ... (vezi toată discuția)
Reorganizare anaf, concediu medical in perioada concursurilor pe posturile ramase doinatautan doinatautan Ministerul Finanţelor Publice şi, respectiv, ANAF-ul cu unităţile subordonate au intrat în reorganizare. Astfel, o parte dintre salariaţi, cei din ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere femeie gravida Remes Remes Buna ziua stimati avocati, sotia mea este insarcinata, a notificat angajatorul in scris despre starea ei ( angajatorul este ministerul de finante) si cu ... (vezi toată discuția)