vreau sa cumpar doua terenuri dar nu reusesc sa dau de proprietari ,i-am identificat in CF dar cred ca proprietarii sunt decedati iar in CFnu apar succesorii,care este modalitatea legala de a intra in posesia terenurilor daca nu am identificat proprietarii si terenurile nu mai sunt folosite de mult?
Din pacate va trebui sa gasiti proprietarii sau mostenitorii acestora. Incercati si la serviciul venituri de la primaria in raza careia se afla cele 2 terenuri .... vedeti cine plateste impozitele pentru acestea ... poate acolo figureaza vreun mostenitor.
1. Cine foloseste in prezent terenul? Cei care-l folosesc in prezent, cum au intrat in posesia lui? Sunt rude cu proprietarii tabulari? 2. Daca in prezent folositi d-voastra terenu, cine l-a folosit in trecut? Cum s-a transmis posesia? 3. Mergeti si intrebati vecinii. In majoritatea cazurilor, vecinii stiu sa va spuna destul de corect cine a folosit terenul in trecut. 4. Daca nu ati aflat nimic exact, cu orice fel de date ati colectat, mergeti la primarie si incercati sa aflati daca intre cei care au folosit in trecut terenul si cei din cartea funciara exista vreo legatura.
Carte funciara
marianica
Sunt intr-o mare icurcatura in ceea ce priveste intabularea tatalui meu pe 3 amplasamente situate in intravilanul unei localitati din judetul Timis. Situatia ... (vezi toată discuția)