Bună seara sunt din Timisoara am un titlu de proprietate pe un teren cu pasunele a fost al strabunicii mele dansa a decedat și soțul înaintea dânsei precum și fiicele și un nepot sunt decedați eu sunt unica moștenitoare problema e ca am aflat nu de mult de terenul cu pășunea dar altcineva îl folosește fără acordul meu sau al proprietarei pe care eu îngrijitor și înmormântată Cum găsesc terenul sau Cum pot plati impozit sau dacă sint penalități deoarece am doareușit titlul de proprietate și certificatele de deces ale rudelor în rest nimic am înțeles că trebuie să fac succesiune dupa toațe rudele sa intru în posesia terenului ca unica moștenitoare. .
Bunica a primit titlul de proprietate în 2004 și în afară de acest titlu eu nu știu unde e terenu Cum pot afla unde se afla știu ca e în cerneteaz județul timis
Bunica mai traieste? Cum ati intrat in posesia titlului de proprietate?
Spuneti ca nu gasiti terenul dar ca ati aflat ca il foloseste altcineva!
De unde, de la cine ati aflat ca este folosit de altcineva?
Pe "spatele" titlului trebuie sa existe informatii despre localizare, vecini la nord-sud-vest-est, parcela, etc..
Daca stiti unde este localizat mergeti la primarie si intrebati la registrul agricol.
Informatii despre teren puteti solicita emitentului, prefectura sau primaria.
Titlu de proprietate
Vlad199
Tatal meu are un teren de la tatal lui pe teren are doar o adeverinta care atesta ca plateste impozit la primarie, casa de pe teren a fost modernizata, nu are ... (vezi toată discuția)