avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul l-am obținut de la primărie fiind anunțată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul l-am obținut de la primărie fiind anunțată de cel care lucrează pamantul

Cel care lucrează pământul e din satul unde a locuit strabunica mea părinții lui sunt tot de acolo din sat...dansul nea căutat și nea zis la telefon de pamant am mers la primărie și cu certificatele de deces și căsătorie de naștere mai multe acte am dovedit ca sunt unica moștenitoare di așa mi sa dat titlul de proprietate al strabunicii mele....Cel ce nea contactat are un PF ce se ocupa cu cultivarea terenurilor și voia sa știe dacă sunt moștenitori sa îl cumpere pe o suma modica și sa îl valorifice mai departe cred nu știu. ...cert e ca noi încă nu am terminat succesiunea și voiam sa știm unde e terenul dineu nu a vrut sa ne duca sa îl vedem nici nu nea zis ca îl cultiva am aflat ulterior ca e consilier la primaria de unde aparține și raza unde e terenul așa am aflat ca dansul îl și lucrează iar cind am rugat sa ne zică unde se afla nici nu ne mai răspunde la telefon am fost la dinsu la ferma și am spușor ca am început demersurile pentru succesiune era cam îngrijorat și în prima faza nea spus ca el arămâne putea sa ne ajute sa facem succesiunea mai repede dar ce vrem sa facem cu pământul. ....Apoi am zis ca eu cu soțul stăm în oraș și avem servici în schimburi nu am putea sa îl lucram și ca probabil ca o sa îl vindem având 2 copii sa le asiguram ceva pe viitor o garsoniera sau ceva sau sa ne plătim banca nu știm încă nici Cum se vinde încă nu ne-am gândit. ...Iar finul insista sa îl vindem lui dar sa ne gândim la o suma modica... În principiu vrem sa știm unde e terenul ca pe titlu scrie pasune și dinsul la cultivat sa știm dacă e intabulat sau dacă avem ceva de plătit la el ca la primărie nu nea zis nimic doar ca sa ne facem succesiunea sa intru legal in posesia terenului și ce ne interesează dacă încă nu e al meu ...Așa ca am scris în ideea sa știu încotro sa o apuc.....În a mai caut acte ca strabunica a avut doua fete care sunt decedate și pe una din ele eu nun am cunoscut-o a murit cu cineva luni înainte sa mă nasc și sunt acte care trebuiască căutate și mai durează ca nu știu ani și Vindecare cauți intre o marja de ani e mai greu

Alte discuții în legătură

Vanzare la poarta cu pfa ? ContSters485258 ContSters485258 Buna ziua , ma numesc Eniko am 29 de ani am facut un PFA cu cod caen 4799 si 4631 , si vreau va vand prin sate cu masina proprie niste legume si fructe cu ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un pamant pe care se afla o sonda de petrol? SANDATENESCU SANDATENESCU Buna ziua. Avem un pamant mostenire de la parintii pe care vrem sa-l vindem. Pe acest pamant se afla o sonda de petrol, cum sa procedam sa vindem pamantul, ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare "rapid" iuliu78 iuliu78 Buna.Va rog sa ma ajutati!!!!!!!In data de 17.04.2007 am fost contactat de o persoana(un speculant) pt a vinde pamantul ce imi revenea dupa strabunicul meu.A ... (vezi toată discuția)