Taxat de fisc pentru o societate infiintata de mine in 2005,dar care ,din motive obiective, nu a avut nici o zi de activitate.In fapt,trebuie ar trebui sa platesc statului 28 000 ron pentru activitatea efectuata,sau pentru venit?Intrebarea mea:cat trebuie sa platesc statului daca bilantul contabil al societatii este ''o'' in toti acesti ani?Multumesc pentru ajutor .
BUNA ZIUA!VA SOLICIT UN MINUT DIN PREA PRETIOSUL VOSTRU TIMP!Prea
batran la 72ani ca sa merite sa traiasca!!!Dupa mai bine de o
saptamana de la internare la urgente cu degeraturi la extremitatile
membrelor inferioare si superioare,unchiul meu a fost lasat sa putrezeasca
de viu.Motivul:nu vea cine sa-i amputeze partile compromise pentru ca
fiind ''prea batran'' ar fi putut muri in operatie.Solutia gasita a fost
tinerea in viata pana cand toate organele vitale s-au compromis si
declararea ''mortii naturale''.Intr-un tarziu ,spitalul a gasit 2
doctori care sa-l opereze.Unul care vrea sa-i amputeze o mana si unul
care vrea sa-i amputeze picioarele dar in doua operatii diferete,daca
mai e cazul de o a 2a interventie.Mana i-au amputat-o cu anestezie locala in stare de semiconstienta si i-au inchis operatia pe tesut nevascularizat.(declaratia doctorulu:''nu a curs un strop de sange,dar l-am inchis ca-i scazuse tensiunea prea tare.").in urmatoarele trei zile i-au zis mamei ca avea septicemie,icter,ca nu raspunde la tratament...Declarat mort dupa exact 11 zile de la internare pentru niste degeraturi.Ce trebuie sa fac sa aflu adevaraul?Cum trebuie sa procedez ca sa intru in posesia fisei pacientului?Avea cineva dreptul sa-l autopsieze fara acordul familie?Constient fiind ca nu-l pot readuce la viata,va multumesc ca ma ajutati sa-mi regasesc linistea.Multumesc.
!''MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT,O ZI BUNA!
BUNA ZIUA!INAINTE DE TOATE VA MULTUMESC CA EXISTATI.(MI S-A REAPRINS SPERANTA CAND AM GASIT SITE-UL).CUM TREBUIE SA PROCEDEZ DACA IN ABSENTA LOCATARULUI(UNCHIUL MEU CARE ERA PE ULTIMUL DRUM)CINEVA DIN SAT A INCENDIAT CASA STRABUNILOR MEI?MENTIONEZ CA ERA ''PARASITA'' DE DOUA SAPTAMANI,LASATA FARA CURENT(SCOS BUSOANELE DE LA PANOUL ELECTRIC) SI FARA NICI O SURSA DE CALDURA,UNCHIUL MEU FIIND INTERNAT LA SPITAL LA 40 KM DISTANTA.NU AM REUSIT DE TREI ZILE SA DAM DE POLITIA DIN SAT#-o.CAND NE DUCEM NOI (40KM)EI NU SUNT DE GASIT!!!!!!!!!!!!X-(CE TREBUIE SA FAC ?NU AM NICI O VARIANTA OFICIALA,VECINII ZIC:A ARS,NU VINZI TERENUL?:((MULTUMESC