Taxat de fisc pentru o societate infiintata de mine in 2005,dar care ,din motive obiective, nu a avut nici o zi de activitate.In fapt,trebuie ar trebui sa platesc statului 28 000 ron pentru activitatea efectuata,sau pentru venit?Intrebarea mea:cat trebuie sa platesc statului daca bilantul contabil al societatii este ''o'' in toti acesti ani?Multumesc pentru ajutor .
sa deduc ca ati primit o somatie si un titlu executoriu pentru suma de 28 ooo lei, pentru o societate fara activitate , infiintata in 2005.
Ca obligatii , pentru simplul motiv ca o persoana decide sa infiinteze o firma , sunt :
- sa declare semestrial si anual ca nu are activiate ( aceasta declaratie tine loc de bilant pentru firmele care nu au activitate )
- sa declare date in vectorul fiscal , adica sa spuna fiscului ce fel de firma va fi : cu sau fara angajati, platitoare sau nu de tva etc
De la 01. mai 2009 este obligatia de plata a impozitului minim , pe care, daca firma nu este suspendata , il are ca obligatie de plata , cate 550 lei pe fiecare trimestru , din 01.05 2009 pana azi .
Totusi, suma de 28000 este mare .
Nu are cum sa se ajunga la aceasta suma , chiar daca,sa presupunem ca nu ati declarat niciodata nimic
Incercati sa luati legatura cu cei de la fisc , sa aflati de unde provine suma si reveniti va rog .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Sc -> pfa
fulminator
Buna ziua,
am infiintat un SC in 26.01.2009 fara activitate. Am inceput activitatea in 19.02.2009. Principalul obiect de activitate este inchirieri rochii de ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate
raduu
Buna ziua,
Sunt asociat cu inca o persoana la un SRL, infiintat in 2007. Societatea nu a avut activitate,nu am depus bilanturi la Reg. Comertului. Am depus ... (vezi toată discuția)